Hos os finder du den gode slagterkvalitet!

Du er altid sikker på en god og kvalificeret betjening. Vi anviser gerne stegetider på de enkelte udskæringer, og har du specielle ønsker inden for kød eller pålæg så lad os det vide, så forsøger vi at løse dem. Ligesom vi også gerne vil stå for maden til din næste fest eller arrangement.

Velbekomme!

Butikken

Beringsslagteren i Horsens åbnede første gang dørene i oktober 2002. Forud for dette gik et venskab mellem ejerne Steen Friis Mortensen og Jesper Pedersen. Nytårsaften 2001 lavede vi et nytårsforsæt om, at inden et år var vi selvstændige -og dermed var første skridt til Beringsslagteren taget! Vores vision om at levere god slagterkvalitet til supermarkedspriser blev godt modtaget og i 2008 udvidede vi lokalerne i Horsens og fik dermed dobbelt så meget produktionsplads.

Vores varer

Hos os finder du hakket kød (både svine- og oksekød) i flere forskellige fedtprocenter, dansk kødkvæg, diverse hele stege, både med og uden krydderier (også til den lille familie) og et stort og spændende udvalg i diverse udskæringer inden for svine- og oksekød samt fjerkræ. For dem der gerne vil leve sundt, har vi udarbejdet nogle fedtfattige produkter. Disse produkter er produceret ud fra devisen “selv om det skal være fedtfattig, skal det også smage godt”. Alle vore produkter er hjemmelavede hvilket også gælder for vore supper og alt vores pålæg. Bl.a. har vi et stort udvalg af spegepølser. Hver dag vil der være et stort udvalg i frokostmenuer samt forskellige færdigretter (klik på linket hvis du vil vide mere om udvalget) at vælge imellem. Færdigretterne er pakket i en emballage så de kan sættes direkte i mikroovnen. Står du og skal have gæster laver vi også “mad ud af huset”, både til små og store selskaber.

Desuden kan vi byde på et rimeligt udvalg indenfor forskellige vine.

Om sommeren har vi også en “grill menu” hvor det eneste du selv skal sørge for er grillen, bl.a. har vi et spændende udvalg af grillpølser (klik på her hvis du vil vide mere). Til jul laver vi selvfølgelig julefrokoster hvor der er flere varianter at vælge imellem. Ønsker du at samle dine indkøb kan du bestille “storkøb” hvor du kan vælge mellem hele stege og ugepakken som du selv sammensætter.